RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Første titt på «Rainbow Six»!

Sist oppdatert:
Slik ser «Rainbow Six: Vegas 2» ut.

(Spillmagasinet): Ubisoft Montreal er en av verdens mest kjente og respekterte utviklere. Denne kanadiske delen av den franske spillkjempen har blant annet gitt oss «Splinter Cell», «Assassin’s Creed» og de moderne «Prince of Persia»-spillene.

Som første norske medie noensinne ble Spillmagasinet invitert på besøk til Montreal for å ta en titt på to av de største prosjektene deres. Det ene får vi ikke snakke om ennå, mens det andre er den etterlengtede oppfølgeren til «Rainbow Six: Vegas».

«Rainbow Six: Vegas 2» foregår både før, under og etter det første spillet, og vi tok en prat med spillsjef Philippe Therien. Han har jobbet med «Rainbow Six»-serien i mange år og hadde mye interessant å komme med.

I følge Therien er det kuleste med «Vegas 2» at det rollespill-lignende «Persistant Elite Creation»-systemet nå også dukker opp i enspillerdelen.

Utviklerne håper at dette skal gjøre så spilleren blir mer knyttet til figuren sin, blant annet lar systemet deg tilpasse figuren til din spillestil.

Therien fortalte også at den kunstige intelligensen er kraftig forbedret. Både fiendene og medsoldatene dine er mer klar over hvor de er i verden og hvordan det ser ut rundt seg, og kan på den måten foreta smartere valg.

«Vegas 2» inneholder ikke noe som kommer til å tilfredsstille PC-eiere som er sultne på mer realisme, men Philippe lover ihvertfall at Ubisoft har brukt og skal bruke like mye ressurser på PC- som på konsollutgavene.

For eksempel skal den bli fulgt opp mye bedre enn «Vegas» med tanke på oppdateringer og lignende.

PS3-eiere kan forresten glede seg, 360- og PS3-versjonen av «Rainbow Six: Vegas 2» skal være identiske. Therien innrømmet at det har vært en utfordring å få PS3 til å gjøre som de ville, men at de etter veldig mange og lange arbeidsøkter har fått maskinen til å lystre.

Onsdag den 19. november slapp Ubisoft den første traileren (i alle fall offisielt) fra «Rainbow Six Vegas 2» og et knippe skjermbilder. Klikk på playknappen under for å se traileren.

HTML EMBED

Spillmagasinet kommer med en mer omfattende sniktitt og detaljert intervju med Philippe Therien i løpet av januar 2008.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere