RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Førstekonsulent - vikariat

Sist oppdatert:
Telemark skattefogdkontor er en fylkesenhet av skatteetaten. Skattefogdkontoret har som oppgave å fastsette arveavgift, kreve inn merverdiavgift, arveavgift og forskjellige småavgifter samt faglig oppfølging av kommunale skatteoppkrevere i fylket. I tillegg er vi regionkontor for kontroll og oppfølging av skatteregnskapet.

Vi søker snarest mulig en dyktig jurist til et vikariat innenfor fastsetting av arveavgift. Vikariatet vil ha en varighet frem til 01. september 2005, med muligheter for forlengelse.

Arbeidsoppgavene vil omfatte behandling av meldinger om arv og overføring av gaver, herunder å fastsette de avgiftsbeløp som skal betales samt behandling av klager. Arbeidet vil medføre utstrakt kontakt med publikum, advokater og offentlige kontorer.

Søkere må ha juridisk embetseksamen, god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, beherske begge målformer samt evne til å arbeide raskt og selvstendig.

Stillingen lønnes som førstekonsulent, ltr 36-45 (kr 278 900 – kr 323 200), avhengig av kompetanse og erfaring. Fra lønnen trekkes det 2 % pensjonsinnskudd til Statens Pensjonskasse.

I skatteetaten gjelder spesielle regler for adgangen til å inneha bistillinger/biverv og/eller næringsinteresser. Det er et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

Opplysninger om stillingen gis av skattefogd Aslak Kolbu, tlf. 35 58 57 55 eller kontorsjef Line Grøtsund, tlf. 35 58 57 44.

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes
Telemark skattefogdkontor,
Postboks 3103 – Handelstorget,
3707 Skien,

innen 23. september 2004.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere