RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Førsund-mål holdt ikke mot Strindheim

Sist oppdatert:
VOLDSLØKKA (vif.no): Vålerenga 2 tapte mandag 1-2 mot Strindheim på Voldsløkka. – Vi taper på egen udyktighet foran begge målene. I tillegg hadde vi ikke marginene med oss, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif.no. Arnar Førsund scoret Vålerengas mål.

- Vi var udyktige. Vi slapp Strindheim for lett til og satt ikke våre sjanser. Vi hadde mer enn nok muligheter til å score flere mål, forteller Holter.

- Vi var ikke bestemte nok og det er surt å tape denne kampen. Vi kan takke oss selv, men har ikke helt marginene med oss.

Satt ikke sjansene
Vålerenga var det førende laget på Voldsløkka mot et svært defensivt bortelag. Før pause hadde VIF-rekruttene flere store sjanser, men fant ikke nettmaskene. Først traff Glenn Roberts nettveggen fra seksten meter, før Emilio Garcia hadde to avslutninger som ble reddet på streken. Den største sjansen kom i minuttene før pause da en VIF-avslutning fra én meter ble stoppet av en Strindheim-spiller på streken.

- Scoringa til Strindheim i førsteomgang kom rett etter at vi hadde en kjempesjanse med fire spillere som prøvde å dytte inn ballen fra en meter mens en Strindheim-spiller stoppet ballen med hånda på streken. Dommeren så det ikke og vi ble snytt for straffe. I det neste angrepet laget vi straffe og kom under 0-1.

- Vi var det beste laget i førsteomgang og styrte spillet, men vi slapp inn alt for enkle mål og gjorde igjen noen juniorfeil som ble utslagsgivende. Baklengsmålet kom på et klønete tidspunkt, rett før pause.

For sløve i feltet
Etter pause hadde Vålerenga fortsatt føringa, men likevel økte gjestene ledelsen da Einar Olav Brakstad skled en corner i mål. Arnar Førsund reduserte til 1-2 mot slutten av omgangen.

- Andreomgang var omtrent som den første. Strindheim lå lavt og ventet på kontringer. Vi slapp dem ikke til sjanser bortsett fra en corner der vi igjen var juniorer i feltet og slapp inn et mål. Vi var i overtall i feltet, så det var forferdelig sløvt, sier VIF-treneren.

- Som i førsteomgang mener vi at vi skulle hatt straffe i forkant av baklengsmålet. Dennis Obeng ble revet ned på vei mot keeper, en identisk situasjon som da Strindheim fikk straffe før pause. Kampen hadde sett annerledes ut om det hadde blitt dømt straffespark i de situasjonene. Da hadde vi fått mer bakrom og kunne utnyttet at midtstopperene deres var tunge og treige.

Strindheim lå lavt og kompakt hele kampen og satt inn presset på egen 35-meter.

- Strindheim spiller møkkafotball og er et av de dårligste lagene vi har møtt på Voldsløkka. Det er surt at vi ikke klarer å straffe dem mer, avslutter Holter.

Vålerenga 2 – Strindheim 1-2 (0-1)
Voldsløkka

Mål: 0-1 Mads Kristian Skjervold (str. 43), 0-2 Einar Olav Brakstad (76), 1-2 Arnar Førsund (86)

Gule kort Vålerenga: Glenn Roberts, Øyvind Bolthof, Fredrik Carlsen

Vålerengas lag: Øyvind Bolthof – Emilio Garcia, Morten Lie, Arnar Førsund, Mathias Samuelsen – Christer Jensen (Amin Nouri fra 66), Alexander Mathisen, Fredrik Carlsen, Adnan Haidar – Dennis Obeng, Glenn Roberts

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere