Frustrert Keegan raste

Manchester City-manager Kevin Keegan kritiserte dommer Phil Walton etter at laget mistet seieren helt på tampen av kampen.

08.01.04 07:28

MANCHESTER CITY - CHARLTON 1-1: Det var etter at Paolo di Canio fikk straffe i det 84. minutt at Keegan følte seg urettferdig behandlet på vegne av sine spillere.

- Det var en veldig, veldig streng avgjørelse å gi straffe. Han blåste utrolig kjapt, og det kostet oss to poeng, sa Keegan ifølge Sporting-Life etter kampen.

Fowler igjen
Faktisk så reddet City-keeper David Seaman straffesparket fra di Canio, men den italienske spissen var raskt frempå og satte returen i mål.

Det var Robbie Fowler som ga City ledelsen tidlig i første omgang. Den tidligere Liverpool- og Leeds-spissen har fått sving på scoringsfoten igjen, og volleyskuddet som sang i nettmaskene, var hans tredje fulltreffer på de fire siste kampene.

Ville ha flere straffer
Men det var flere managere på nye The Manchester Stadium som klaget på dommeren. Charlton-manager Alan Curbishley mente laget skulle hatt en 11-meter tidlig i 1. omgang da finnen Jonathan Johansson ble dratt ned inne i feltet av Richard Dunne.

- Vi fortjente ett poeng, vi spilte en god annenomgang, sa Curbishley. Likevel erkjente han:

- Mot slutten tenkte jeg at Keegan skulle få den flaksen han har etterlyst. City har vært uheldige denne sesongen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.