RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frustrerte fruer i fri dressur

(TV 2)
Sist oppdatert:
«Frustrerte fruer», som hadde premiere i Norge tirsdag, er spådd til å bli vårens største tv-suksess. Sjekk bilder og videoklipp av USAs villeste husmødre.

I helgen fikk «Frustrerte fruer» People's Choice-prisen for beste nye TV-drama. Serien om de uortodokse husmødrene er spådd å bli den nye «Sex og singelliv».

Klikk her for å se klipp fra serien .

Forstadens pene fasader, seksuelle frustrasjoner og frekke husmødre kan bli vårens største eventyr på TV. I USA har kritikere og TV-seere trykket serien til sitt bryst, og den får til og med skylden, eller æren, for at unge amerikanske middelklassekvinner igjen ser på husmor-yrket som noe attraktivt.

Den amerikanske forfatteren Jane Green sier til Timesonline.com at trenden er den samme som i serien:

- Alle tror at du har gitt opp karrieren bare fordi du bor i forstedene og har småbarn. Men her er det veldig som i «Frustrerte fruer» - de fleste er karrierekvinner som har latt livet dreie seg om venninnene, sier Green, som selv er hjemmeværende med fire barn.

I serien spiller blant andre Teri Hatcher og Eva Longoria, og stikkord for serien er frustrasjon og kjedsomhet blant husmødre - husmødre som er annerledes enn de vi har sett på tv tidligere. Disse sitter ikke inne bak blondegardinene og sturer, men går ut på gaten og griper den lille spenningen livet har å tilby.

Bilder fra «Frustrerte fruer» finner du nedenfor

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere