Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Frustrerte fruer» vil ha høyere lønn

Foto: (TV 2)
Sist oppdatert:
Stjernene i suksess-serien «Frustrerte fruer» er ganske så frustrerte i virkeligheten også. Nå krever de nemlig høyere lønn.

Marcia Cross, Teri Hatcher, Felicity Huffman, Eva Longoria og Nicolette Sheridan truer med opprør på grunn av det de mener er alt for lave lønninger i forhold til alle pengene serien drar inn.

De frustrerte fruene ble en umiddelbar suksess da den hadde premiere på TV 2 for to uker siden. Mer enn 40 land har snappet opp serien og i hjemlandet USA er den belønnet med Golden Globe.

Nå vil jentene ha en større bit av kaken.

- Jentene er rasende. Deres lønninger ligger på mellom 47.000 dollar (rundt 295.000 kroner) til 76.000 dollar (477.000 kroner) per episode, noe som er småpenger i forhold til det serien tjener verden rundt. Dersom man sammenligner det med de 1,8 millionene (11 milloner) stjernene i «Friends» drar inn per episode er det ingenting, sier en kilde i Touchstone Television ifølge imdb..

I ett intervju med magasinet America's People forrige måned, klaget Nicole Sheridan over at hun var den dårligst betalte tv-skuespilleren.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!