Frustrerte, men ikke desperate

Husfruer er ikke hva de en gang pleide å være: Nå har de fem skuespillerne i «Frustrerte Fruer» takket nei til et tilbud på 60 millioner kroner fra Playboy-sjefen selv Hugh Heftner.

15.03.05 20:35

(SIDE2): Både Teri Hatcher, Nicolette Sheridan, Marcia Cross, Eva Longoria og Felicity Huffmann i «Frustrerte Fruer» tenkte seg godt om før de takket nei til å kle seg klissnakne for det amerikanske mannebladet.

Alle fem
Tilbudet gikk på at alle fem måtte kaste klærne til en spesialutgave med hjemmeværende fruer i Playboy.

- Jeg tenkte seriøst på det, men har kommet fram til at det ville være upassende. Dette er bare en anledning for å se kjendiser uten klær, sier seriens mest populære frue Teri, til The Sun.

Etter inspirasjon fra både filmen «The Stepford Wives» og den amerikanske TV-serien «Desperate Housewives» ville bladet illustrere sexy kvinner med hjerne som det heter ifølge USA Today.

Husfrue er «inn»
I en egen vårutgave vil magasinet presentere Amerikas «hoteste husfruer» som illustrerer deres siste seksuelle fantasi når mannen kommer hjem.

Gabrielle i Eva Longorias skikkelse lever ut sine seksuelle fantasier med den unge gartneren Joe nær sagt hver tirsdag i «Frustrerte Fruer» på TV2.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.