RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frustrerte, men ikke desperate

Sist oppdatert:
Husfruer er ikke hva de en gang pleide å være: Nå har de fem skuespillerne i «Frustrerte Fruer» takket nei til et tilbud på 60 millioner kroner fra Playboy-sjefen selv Hugh Heftner.

(SIDE2): Både Teri Hatcher, Nicolette Sheridan, Marcia Cross, Eva Longoria og Felicity Huffmann i «Frustrerte Fruer» tenkte seg godt om før de takket nei til å kle seg klissnakne for det amerikanske mannebladet.

Alle fem
Tilbudet gikk på at alle fem måtte kaste klærne til en spesialutgave med hjemmeværende fruer i Playboy.

- Jeg tenkte seriøst på det, men har kommet fram til at det ville være upassende. Dette er bare en anledning for å se kjendiser uten klær, sier seriens mest populære frue Teri, til The Sun.

Etter inspirasjon fra både filmen «The Stepford Wives» og den amerikanske TV-serien «Desperate Housewives» ville bladet illustrere sexy kvinner med hjerne som det heter ifølge USA Today.

Husfrue er «inn»
I en egen vårutgave vil magasinet presentere Amerikas «hoteste husfruer» som illustrerer deres siste seksuelle fantasi når mannen kommer hjem.

Gabrielle i Eva Longorias skikkelse lever ut sine seksuelle fantasier med den unge gartneren Joe nær sagt hver tirsdag i «Frustrerte Fruer» på TV2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere