*Nettavisen* Nyheter.

Frustrerte over NetCom

Atter en gang hadde NetCom problemer med sitt nettverk søndag.

25.06.06 15:31

«Det er for tiden problemer med å sette opp og motta samtaler, samt meldinger og datatrafikk. Vi jobber med å rette feilen», opplyste NetCom på sin hjemmeside søndag formiddag.

Mange TV 2 Nettavisen-lesere sendte e-post til redaksjonen etter at problemene startet i ett-tiden. «Herregud for en talentløs mobiloperatør», skrev en. «Helt skandaløst», skrev en annen.

Skiftet server
Rundt klokken 15 meldte NetCom at nettet igjen skulle være stabilt.

På grunn av problemene fikk ikke TV 2 Nettavisen tak i NetComs kommunikasjonssjef Guri Wormdahl, men etter at alt var løst kunne hun fortelle følgende:

- Vi har skiftet en server i natt, og noe gikk galt og enkelte kunder har opplevd problemer. Likevel har 70-80 prosent av trafikken gått som normalt.

Av og på
Hun sier at alle problemene nå er løst. Dersom noen fremdeles opplever problemer er det gode gamle «av og på»-trikset fortsatt det beste, sier Wormdahl.

Dette er ikke første gang i år at NetCom sliter med sitt nettverk. I april ble 1,7 millioner abonnenter rammet av nedetid.

- Hva gjør dere for at NetComs nett skal bli mer stabilt i fremtiden?

- Det er nettopp derfor vi har skiftet denne serveren. I tillegg pågår vedlikeholdsarbeidet kontinuerlig, sier Wormdahl.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.