RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykt for hevn

Sist oppdatert:
Turte ikke velge Ole Magnus

Jarl turte ikke velge Ole Magnus som førstekjempe, av frykt for hevn fra Agnethe uka etter. Det er forståelig. Men ved å velge Dani, kan han risikere å komme i samme situasjon, hvis Dani ryker ut på lørdag. For selv om Marianne og Dani ikke kom inn på Farmen som et par, ser de fleste på dem som EN allianse nå.

Dani er sterk
Men Dani er på ingen måte ute enda. Lørdag skal han velge sin motstander, og både Mikkel og Ole Magnus er i faresonen. Dani er utrolig sterk, og jeg tror nok ingen av gutta har lyst å møte ham i tvekamp. Fordelen med å være andrekjempe er soleklar - man får velge gren. Men hvilken gren slår man sterke Dani i? Han som attpåtil er slakter av yrke, og som sikkert kan slå fra seg i kunnskap også?

Jentefarmen
Det som er sikkert, er at det etter lørdag kun står 3 gutter igjen på Farmen, og en av dem heter Jarl. Ingen jenter har vært i tvekamp enda. Fortsetter det slik i ukene fremover, kan vi virkelig begynne å snakke om jentefarmen. Og hvorda går det da? Er jentene virkelig interessert i å gjøre alt det tunge gårdsarbeidet selv?

Slankekur
Jeg gleder meg til tvekampen, men også til å se om deltagerne fikser ukesoppdraget. Får de ikke tilbake dyra, vil det bli svært magert utover. De er veldig avhengige av melka og egga spesielt.

Flere av deltagerne har allerede tatt av mange kilo, og for noen har dette vært en flott slankekur. Men får de ikke mer mat på bordet snart, kan slankinga gå over til å bli svært plagsom. For uten mat og drikke - duger helten ikke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere