RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykter Ali ble snytt

Sist oppdatert:
Anita Skeie Fuentes stemte på stesønnen i Idol, men kvitteringen på mottatt stemme kom ikke før et døgn etterpå. Da var favoritten ute.

(SIDE2): - Først 21.42 lørdag, pinseaften, kom meldingen tilbake der vi ble takket for å ha stemt på Ali. Og vi stemte et døgn før! Tidligere når vi har stemt på ham, har svarene kommet nesten umiddelbart. Mange vi har snakket med har opplevd det samme, sier Alis stemor Anita Skeie Fuentes til Fædrelandsvennen.

Storfavoritten Alejandro Fuentes (17) tok nederlaget svært tungt og begynte å gråte da det ble klart at han ikke ville få finaleplass.

- Jeg er veldig lei meg for at Ali røyk ut, men det ville vært ille hvis det skjedde fordi ikke alle stemmene ble registert. Vi har aldri opplevd dette før, sier pappa Marcelo Fuentes til avisen.

På ulike chattesider på nettet var det i timene etter Idol-avstemningen fredag kveld diskusjon om alle stemmene var registrert.

Idols informasjonssjef Bjarne Laastad sier de ikke har noen indikasjoner på at det har skjedd noe galt.

- Vi får ikke sjekket dette ut før onsdag. Når man mottar så mange stemmer som på fredag (725.000), så kan det drøye før vi får sendt ut kvitteringsmeldinger, på grunn av kapasiteten i nettet. Stemmene er nok registrert. Tidspunktet for mottatt kvittering betyr ingenting. Tidspunktet for når vi mottar stemmen, er det avgjørende, forteller Laastad.

Familien Fuentes klarer ikke å slå seg ro med dette. De håper i det lengste at det skal ha vært noe galt. De har vanskelig for å innse at forhåndsfavoritten skulle ryke ut i siste runde.

- Har det skjedd noe galt, får det heller bli Idol-finale med tre deltakere, sier Marcelo Fuentes.

Se bildene fra fredagens sending under:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere