*Nettavisen* Nyheter.

Frykter for sitt eget liv

LIVREDD: Pete tror noen lurer rundt og bare venter på å drepe ham. Derfor lager han sine egne forhåndsregler for å minimere risikoen. Foto: (Getty)

Fall Out Boy-bassisten tør ikke åpne ytterdøren fordi han tror det fører til døden.

02.03.09 13:53

(BIIPMAG):Pete Wentz, som prøvde å ta selvmord i 2005, er nå overbevist om at det er noen andre som kommer til å drepe ham.

Nekter å åpne
«Fall Out Boy»-stjernen er så paranoid for å at han skal miste livet at han ikke tør å åpne ytterdøren i tilfelle noen venter utenfor og skal drepe ham:

- Jeg nekter å åpne ytterdøren min fordi jeg er overbevist om at noen kommer til å myrde meg.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Minimerer risiko
Ved å la være og åpne døren mener Pete at han beskytter seg selv ved å redusere risikoen for å bli drept:

- Jeg pleide å tenke at jeg en dag kom til å ende opp med å drepe en nær venn eller slektning. Nå er det motsatt og jeg er overbevist om at det kommer til å skje med meg. Jeg er helt sikker på dette. Så derfor nekter jeg å åpne døren, det minimerer risikoen betraktelig, sier han ifølge Female First.

Under kontroll
Bassistens bipolar forstyrrelse, som er en form for manisk depressivitet, er nå under kontroll etter at han giftet seg med popstjernen Ashlee Simpson og ble far til deres sønn Bronx:

- Med giftemål og farskap, har jeg endelig funnet to faste punkter i livet mitt. De har lært meg om tolmodighet. De har også lært meg at jeg ikke trenger å føle meg skyldig hvis jeg er glad. Mine emosjonelle svingninger er mindre ekstreme, forteller han.

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.