RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykter halshugd kropp er savnet såpeoperastjerne

Foto: Sophie Duval
Sist oppdatert:
Hode-, ben- og armløst lik funnet flytende i kanal midt i London.

Den britiske tidligere Eastenders-skuespilleren Gemma McCluskie (29) har vært savnet i én uke.

I dag, torsdag, ble et lik uten armer, ben og hode funnet drivende i Regent's Canal midt i London, og det fryktes nå at det er liket til den savnede skuespilleren.

Rettsmedisinerne har ennå ikke fastslått hvem liket tilhører, men en tatovering på liket kan tyde på at det faktisk er McCluskie, skriver Daily Mail.

Kilder sier til avisen at kroppsdelene var blitt skåret over med en skarp gjenstand.

Få timer før 29-åringen ble meldt savnet, skal naboer ha hørt en voldsom krangel hjemme hos henne.

Broren «bekymret»
McCluskies bror, Tony, sitter i varetekt hos politiet, og er blitt avhørt. Han har tidligere deltatt i letingen av sin søster.

Venner av broren forteller til Daily Mail at broren har vært «svært bekymret» for søsteren sin, og at han «har vært helt fra seg av redsel for hva som kan ha skjedd»

- En snill jente
29-åringen, som har spilt i mer enn 30 episoder av BBC-serien Eastenders, har de siste årene brukt all sin tid på å ta seg av sin mor, Pauline McCarthey (56), som nylig hadde vært innlagt på sykehus, skriver Mirror.

- Dette er fryktelig. Jeg har sett Gemma vokse opp her. Hun var en snill jente. Morens helse er ikke særlig bra, så hun vil ta denne nyheten svært tungt, sier den 88 år gamle naboen Margareth O'Carroll, til Mirror.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere