RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykter knivblad har havnet i Norturas finnbiff

Oslo (NTB): Nortura tilbakekaller 10.000 pakker Boazo Finnbiff. Selskapet frykter at en sylskarp 2 centimeter lang knivbit, tynn som en skalpell, har funnet veien til en av pakkene.

- Maskinen vår på Tynset som skaver opp reinsdyrkjøttet ga ikke den kvaliteten den skulle i selve strimlingen, og vi fant at en del av kniveggen var ødelagt, forklarer kommunikasjonsdirektør Nina Sundqvist i Nortura.

Knivbiten er meget tynn og skarp og er farlig å få i munn og svelg. Nortura ber forbrukere som har kjøpt Boazo finnbiff merket med EFTA-nr. 104 om å levere produktet tilbake til butikken.

Det farlige kjøttet har best før-dato 31. desember 2012 eller nyere. Nortura frykter at den lange holdbarhetstiden forverrer situasjonen.

- Mange forbrukere kan ha finnbiff liggende i fryserne sine. De som har kjøpt dette produktet før midten av november vil ha en annen holdbarhetsdato enn dette spesifikke partiet. Vi er lei oss for denne hendelsen og beklager merarbeidet dette medfører, sier Sundqvist i en pressemelding. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere