RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykter lav iPhone-kvalitet

Fabrikken produserer mer enn maksimal kapasitet.

Salget av iPhone går naturligvis strålende, og det tok ikke Apple mange dagene å passere én million solgte enheter. Mange venter fortsatt på sin telefon, og Apple annonserer stadig nye land som telefonen skal selges i.

Men det har nå begynt å dukke opp rapporter om at det nye plastdekselet bak på telefonen ikke er så godt som det burde. Nettet fylles for tiden av rapporter om sprekkdannelser i nærheten av kameralinsen eller bryteren for å sette telefonen på lydløs.

Og nå begynner bekymringsmeldingene å komme om at kvaliteten neppe blir bedre fremover. Ifølge TechCrunch produseres det nå 800.000 iPhones i uka, hvilket skal være «mer enn full kapasitet» på Foxconns fabrikker i Taiwan, og dette fører til bekymringer om at kvalitetskontrollen ikke opprettholdes.

Til sammenligning ble det solgt rundt seks millioner av den originale iPhone i løpet av telefonens år lange levetid. Hvis dagens produksjon holder seg ut året, så vil det bli produsert 40 millioner 3G-utgaver før vi går inn i 2009. I april meldte DigiTimes at Foxconn regnet med å produsere 24-25 millioner enheter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere