RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykter Moa og Shelton

Sist oppdatert:

Mandagens motstander Start har forberedt seg godt til møtet med Vålerenga og det er særlig to spillere de frykter.

- Vålerenga har fått en god åpning og vi har kikket ekstra nøye på dem før mandag. Det er et lag med sterke spillere og de kan være noe uforutsigbare med Moa og hurtigheten til Shelton, så vi må være godt forberedt, sier Ole Martin Årst til ikstart.no.

Etter en solid kamp mot Rosenborg på Lerkendal, ble forrige rundes hjemmekamp mot Molde et aldri så lite antiklimaks.

- Jeg forventer mye mer av denne kampen, forteller Årst.

- Vi var for tamme og daffe etter Rosenborg-kampen. Når vi nå møter Vålerenga må vi gire opp et hakk å være enda mer skjerpet.

Ole Martin Årst la opp etter forrige sesong, men gjorde et overraskende comeback i Start-drakta i vinter. Årst er en viktig brikke i Start-laget etter at klubben leide ut spissene Bernt Hulsker og Aram Khalili før overgangsvinduet stengte.

- Økonomien i norsk toppfotball tilsier at slike avgjørelser blir nødvendige, men det er synd sportslig sett. Vi skulle selvfølgelig hatt flere å velge mellom, men sånn er det bare. Vi må konsentrere oss om de som er her, og når Bernt også ønsker nye utfordringer så er det greit.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere