RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Henrik Arneberg (Nettavisen)

Frykter ung kvinne ble voldtatt på Grønland

Sist oppdatert:
En kvinne i 20-årene ble natt til mandag voldtatt på Grønland i Oslo.

Oslo (NTB): Politiet etterlyser vitner som kan ha observert noe i området. Det var en vekter som kom kjørende i Breigata på Grønland som oppdaget kvinnen liggende på bakken klokken 04.30.

– Kvinnen var i svært dårlig forfatning og ikke i stand til å gjøre rede for seg, opplyser vaktleder Øyvind Torgersen ved Krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB.

Da politi og ambulanse kom til stedet, ble det konstatert at kvinnen var slått ned bakfra og hadde skader i hodet.

– På grunn av tilstanden til kvinnen og med tanke på hvordan klærne hennes så ut, så har vi grunn til å tro at hun ha blitt utsatt for et seksuelt overgrep, sier Torgersen.

Kvinnen har ikke vært i stand til å la seg avhøre om voldtekten, og politiet ber derfor om at vitner som kan ha sett eller hørte noe i Breigata på Grønland mellom klokken fire og halv fem natt til mandag om å melde fra til politiet.

– Vi har etterforskere på plass som nå driver med sporsikring og taktisk etterforskning, opplyser Torgersen.

Hendelsen kommer dagen etter at en annen kvinne natt til søndag troppet opp på opp på Sentrum politistasjon for å anmelde en gjengvoldtekt som skal ha skjedd i et parkeringshus på Grønland, bare et steinkast fra Breigata.(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere