Fryktløs Fellah tilbake på banen

VALLE (vif-fotball.no): Etter et år med mye motgang ser skadeproblemene endelig ut til å slippe taket for Mohammed Fellah. Mandag fikk han årets første obligatoriske kampminutter da han spilte den siste halvtimen mot Lyn 2 på Valle.

24.06.08 04:07

- Det er klart en skade som den jeg fikk setter en støkk i deg, men jeg er ikke redd på banen og trekker meg ikke i dueller. Det mentale har blitt mye bedre den siste tiden, sier den lille teknikeren til vif-fotball.no.

Foto: (Kasper Wikestad / Digitalsport)

- Fysisk nærmer jeg meg også hundre prosent nå. Ballfølelsen er der, men jeg har fortsatt litt å gå på når det gjelder løpskapasiteten. Det er kondisjonen som er utfordringa nå, men den skal jeg greie å trene opp. Jeg må bare ta dag for dag og være tålmodig. Målet er å komme tilbake der jeg var før skaden i løpet av høsten.

Fellah skulle egentlig spilt en omgang i junior-NM-kampen mot Moss for halvannen uke siden, men måtte melde forfall i siste liten.

- Jeg fikk en infeksjon i høyrefoten og måtte gå på antibiotika i en uke, men nå ser det ut som jeg er helt bra igjen. Jeg har ikke trent på litt over en uke og innhoppet i dag var min første økt siden jeg måtte melde forfall før NM-kampen mot Moss.

Fellah fikk slippe til et kvarter i treningskampen mot Moss på La Manga i mars, men kampen mot Lyns reserver var Fellahs første obligatoriske kamp for sesongen.

- I ettertid er det klart at kampen på La Manga kom altfor tidlig. Jeg var ikke helt klar verken fysisk eller mentalt og burde nok ventet litt før jeg prøvde meg. Nå er jeg imidlertid helt klar, noe også alle medisinske undersøkelser viser.

- Fremover vil jeg spille så mye som mulig. Jeg skal tilbake der jeg var, avslutter Fellah.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag