RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fugro jakter seismikktonnasje

Sist oppdatert:
Rieber Shipping har sikret seg en langsiktig kontrakt for seismikkfartøyet Polar King fra det ledende seismikkselskapet Fugro, som en del av Fugros mål om en økt flåte innen midten av nest år
Fugro varsler at de har inngått en langsiktig leieavtale for fartøyet Polar King, men har ikke spesifisert lengden på kontrakten. Fartøyet som er bygget i 2000, skal før kontrakten bygges om til innsamling av 3D-seismikk og slep av åtte til ti streamere.

Fartøyet er ventet klar til operasjon i mai 2006, og sikrer Fugro en kapasitet på seks seismikkfartøyer.

Fugro sier i meldingen at deres mål er å ha en flåte på åtte fartøyer til midten av 2006, og har i tillegg til 3D-utstyret til Polar King, bestilt ytterligere et sett.

Børskandidat Bergesen Worldwide Gas og adm. direktør Jan Håkon Pettersen har fått på plass kontrakter for to nye LNG-skip, og i tillegg har rederiet igjen sikret seg konkurrerende tonnasje i markedet for de største LPG-skipene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere