RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fujitsu-Siemens har klokkertro på Tablet

Mandag lanserte Fujitsu-Siemens frem sin nyeste Tablet-PC. Med Lifebook T håper selskapet at Tablet-markedet endelig skal ta av.

Til nå har publikum bare vist beskjeden interesse for Tablet-konseptet, til tross for at maskinene på markedet har høstet stor anerkjennelse i en rekke tester. Fujitsu-Siemens føler seg sikker på at etterspørselen etter Tablet-maskiner vil ta seg kraftig opp i tiden som kommer.

Med det for øyet lanserte de mandag en ny maskin for dette markedet. Lifebook T er en kombinert bærbar PC og Tablet. Med sine 1,88 kilo havner maskinen i den nedre vektklassen.

Som flere andre Tablet-PC-er kan skjermen på maskinen dreies 180 grader og legges oppå tastaturet, slik at dette skjules. I denne stillingen fungerer maskinen som en ren Tablet-maskin og styres med en egen elektronisk penn.

Pennen fungerer både når maskinen står i ren PC-format og i Tablet-modus.

Forretningsutvikler Jarle Bjørn Hansen i Fujitsu Siemens Computers sier i en pressemelding at Lifebook T er designet spesielt for å være en fleksibel mobil klient og at produktiviteten blant mobile arbeidere vil øke betraktelig med en slik maskin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere