Gå til sidens hovedinnhold

Full fart i ny hall

Bjørndal IF holdt Bjørnholthallen åpen under kulturnatta fredag. Aktivitetene sto i kø for store og små.

Bjørndal: Dette er en viktig begivenhet for Bjørndal, sier Reidar Hillesund om åpningen av den nye idrettshallen på Bjørnholt skole.

Han har akkurat prøvd klatreveggen, som visstnok er fantastisk for å kurere høydeskrekk. Både voksne og barn fant aktiviteter som passet under kulturnatta på Bjørndal.

Gøy med kulturnatt

I klatreveggen er det full aktivitet, men de voksne nøyer seg med å se på at barna klatrer til topps. De sitter heller på tribunen og følger med på håndballkampen, eller på demonstrasjon av kampsport. Den nye hallen rommet variert underholdning.

Det er så gøy å være med på kulturnatt som en av tre idrettslag i Oslo, sier Dag Løken.

Løken er daglig leder i Bjørndal IF, og har akkurat fått foten innenfor den flotte, nye idrettshallen. Nyhetens glans fikk mange nysgjerrige til å ta turen innom aktivitetskvelden som Bjørndal IF arrangerte under Oslo kulturnatt.

Aktiviteter på kveldstid

Løken skryter av alle idrettslag som står på for å arrangere aktiviteter i den nye hallen og på området rundt Bjørnholt. Nå ønsker han flere typer idrett velkommen.

Vi vil drive mye idrett på tvers. Derfor vil vi ha friidrett inn i hallen nå for å vise at det er viktig. På sikt håper vi å kunne bruke hallen til mer enn tradisjonelle hall-idretter, forteller han.

Utenfor her holder vi på med rulleski og skating. Vi vil flytte skaterampene til idrettsforeningen ned hit også, så det kan bli et skatemiljø her, fortsetter Løken. Hallen gir rom for store planer. Det eneste som mangler nå er en svømmehall, men den er det foreløpig ikke lagt inn noen søknad på. I stedet kan Løken fortelle at Bjørndal IF søker kommunen om en ny fotball-/friidrettshall, og en cricketbane. Cricketinteressen er nemlig stor på Bjørndal.

Cricket det er ikke en sær idrett her, mange spiller cricket, avslutter Løken før han vandrer videre inn i kulturnatta.

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted