RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full fres for pikante leker

(Kondomeriet.no)
Sist oppdatert:
Farsott sender damene til sexbutikk.

Kondomeriet omsatte i 2012 for 73,7 millioner kroner. Resultatet endte på 12 millioner kroner.

– Hvis vi ser på tallene mot 2011 er det kun en økning i omsetning på 2,6 prosent. Dette skyldes at vårt engrossalg har sunket med 20 prosent, sier daglig leder Bente Helstad i Kondomeriet til Nettavisen NA24.

Omsetning for Kondomeriet består av fire fysiske butikker, kondomeriet.no og engrossalg. Butikkene i Sandnes, Kristiansand, Sandvika, Trondheim, Bodø og Tromsø er selvstendige Kondomerier.

– Når det gjelder utviklingen videre er vi sikre på at Kondomeriet vil fortsette å gjøre det bra. Vi vet at det er mange der ute som ennå ikke har prøvd et erotisk leketøy, en deilig olje eller orgasmekrem, så vår jobb er langt ifra i gjort, sier Helstad.

Vil ha frekkere leker

I Kondomeriets nettbutikk merker man nå en økt etterspørsel etter frekkere leker.

– Nordmenn har latt seg inspirere av «Fifty Shades of Grey» i 2012, og lar seg fortsatt inspirere inn i 2013. Lett bindeutstyr og vaginakuler har økt spesielt etter boklanseringen i august i fjor, sier butikksjef på nett, Beate Keiserud, til Nettavisen NA24.

Vaginakuler har hatt en økning på 450 prosent sammenlignet med tilsvarende tall for 2011, mens håndjern har økt med 580 prosent.

– En fast traver i vårt sortiment er «Stubby» som fikk en som oppgang igjen i nettbutikken med en salgsøkning på hele 1077 prosent, forteller butikksjefen.

(Saken fortsetter under bildet.)

Nedgang

Som resten av bransjen merker også Kondomeriet en nedgang i DVD-salget.

– Hovedårsakene til dette er tilgjengeligheten på filmer via streaming som er et godt alternativ til dem som ikke ønsker å ha en DVD-film liggende hjemme. Vi lanserte i fjor streamingsiden Movieon.no, og mange velger å bruke nettopp denne plattformen fordi man har et større utvalg blant filmer tilgjengelig hele døgnet, sier Beate Keiserud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere