Se det morsomme øyeblikket i vinduet øverst!

NRK-programmet Dagsnytt 18 er vant til å ta for seg forskjellige temaer, men da Sollund onsdag hadde innledet kveldens sending oppstod det full forvirring.

Programlederen henvendte seg nemlig først til det hun trodde var Kjersti Heldaas, lektor ved Nøtterøy videregående skole.

- Jeg er her for å snakke om Trump og Pentagon, svarte en tydelig forvirret Zahra Sabha, prosjektleder for Washingtonseminaret, som i forkant av spørsmålet også prøvde å signalisere at hun ikke var riktig person å spørre.

- Lukter video på YouTube

Det fikk både Sollund og de andre gjestene til å bryte ut i lett latter.

- Dette lukter jo video på YouTube eller noe sånt, utbrøt programlederen.

Se hendelsen i vinduet øverst!

Vaktsjef i Dagsnytt 18, Anne Katrine Førli, må selv ty til latter da hun skal forklare episoden.

- Vi må bare legge oss helt flate og innrømme at kvalitetssikringen ikke var helt på topp akkurat her. Det var en forvirring rundt en gjest som plutselig kom løpende inn i i studio. Heldigvis er det flere år siden det skjedde sist, og da var det hele panelet som var feil, humrer hun til Nettavisen.

Tar det med latter

-Så er det jo hyggelig å kunne spre litt glede i disse tidene vi er inne i. Jeg ser flere har reagert på en morsom måte på Twitter. Samtidig taklet både Sabha og Sigrid det strålende. Sigrid er jo vant til å håndtere utforutsette ting, og så har jeg i tillegg beklaget overfor Sabha, sier hun.

Den endelige forklaringen faller trolig ned på at ting «gikk litt fort i starten», samt mye oppmerksomhet rundt «korona-vasking» av utstyr og pult før sendingen startet.

- Det blir lenge til neste gang, ler Førli.

Les også: CNN-kommentator: - Internett vil herje med Bidens blemme