RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full lasteprogrammer igjen i Nordsjøen

Sist oppdatert:
Innmeldingen av lasteprogrammer for Statfjord og Gullfaks-feltene viser at de fra oktober er ferdige med årets høstvedlikhold og igjen pumper for fullt
Tradere opplyser til Dow Joens Newswires i formiddag at det er ventet lasting av 13,69 millioner fat olje fra Statfjord-feltet i løpet av oktober. Det er en økning fra 11,97 millioner fat i september, sa deler av feltet var under vedlikehold.

Volumet i oktober er fordelt på 16 standardlaster av 855.000 fat. Det er Statoil som er operatør på Statfjord og Snorre som inngår i lasteprogrammet fro Statfjord-området.

Når det gjelder Gullfaks sp vil lastevolumet der øke fra 11,12 millioner fat i september til 12,83 millioner fat i oktober. Det er planlagt totalt 13 laster av 855.000 fat. Det var vedlikehold på Visund og Vigdis som senket volumet i september. Statoil er også operatør for Gullfaks-området.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere