RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full mobilisering i Larvik

Sist oppdatert:
Treneren håper på 2000 tilskuere i skjebnekampen mot Vålerenga 2.

– Vi trenger det løftet et stort publikumsfremmøte kan gi oss. Kanskje er det en slik ramme rundt kampen som kan løfte en spiller som for eksempel Jacob Jacobsen, som holder tippeliganivå i enkeltkamper, sier assistentrener i Fram Larvik, André Syrrist, til Østlandsposten.

Se Vålerengas tropp her

Fram-treneren lar seg inspirere av Vålerenga og Klanen før kveldens kamp.

– På VIFs nettsider er Klanen ført opp som spiller nummer tolv. Det sier sitt. I dag er det vi som trenger en tolvtemann på laget.

Med VIF2-seier i kveld, klatrer Vålerengas rekrutter forbi både Fram og Harstad på tabellen. Dersom hjemmelaget vinner har de seks poengs forsprang på gutta fra Valle. Siste Fram-seier kom 14. august.

– Det har vært mye stang ut og skader. Forventningene før sesongen var nok større enn det som har blitt realiteten. Men nå har vi sjansen til å bøte litt på det. Og da trenger vi larviksfolks støtte.

– Vi garanterer at man får se et lag som har lyst til å krige. Det står om virkelig mye på mandag. Med tre poeng er vi seks foran Vålerenga. Med tap er vi i trøbbel.

Kampstart i Framparken er 17.00.

Se Vålerengas tropp her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere