RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full mobilisering mot Bærum

Sist oppdatert:
Varm opp til LSK-kampen i Vallhall. Har du sesongkort eller billett til kampen mot Lillestrøm kommer du gratis inn sammen medlemmer av Klanen og klubben.

Vålerengas rekruttlag kjemper for å beholde plassen i 2. divisjon. Lørdag er det skjebnekamp mot Bærum i Vallhall.

- Det blir full mobilisering på lørdag. Både Martin og klubben har vært veldig tydelige på at 2. divisjon er en viktig arena for utvikling av både unggutter og a-lagsspillere, sier Vålerenga-trener Andrea Loberto til vif-fotball.no.

- Vinner vi er alt avgjort. Med uavgjort eller tap er vi avhengig av hva som skjer med Os. De har hjemmekamp og har vært gode på eget gress i år. Jeg tror vi må vinne for å holde plassen.

Artikkelen fortsetter under bildet

Tapte med ti mann

Vålerenga tapte mot Kjelsås forrige kamp og spilte deler av kampen med ti mann etter at Dawda Leigh ble utvist i andreomgang.

- Er vi på nett og skikkelig fokusert kan vi slå Bærum, men da må vi ha elleve spillere på banen og spillere som spiller for hverandre. Vi skal gjøre alt vi kan for å beholde plassen i 2. divisjon.

Før den siste serierunden ligger Vålerenga to poeng foran Os. Os møter Nest-Sotra på hjemmebane.

Da Vålerenga og Bærum møttes på Sandvika stadion i vår, vant VIF-gutta 3-1 etter scoringer av Mostafa Abdellaoue (2) og Adnan Haidar.

- I begynnelsen var det hawaii-fotball. Mye frem og tilbake. Vi brant noen store sjanser før pause, men også Bærum hadde to store muligheter som Frode Larsen stoppet. Han hadde et par avgjørende redninger i førsteomgang, sa trener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no etter kampen.

- Etter pause koblet vi grepet på kampen. Vi hadde mer trøkk i spillet vårt og fikk mer rom å jobbe i. Drøye 20 minutter før slutt fikk vi betalt da Adnan Haidar satt inn 1-0.

Mos-dobbel

Thomas Finstad utliknet for hjemmelaget før toppscorer Mostafa Abdellaoue våknet for alvor. Først sendte han Vålerenga tilbake i ledelsen bare minutter etter utlikningen. Fem minutter før slutt scoret han sitt andre og Vålerengas tredje mål for kvelden fra straffemerket etter at han selv hadde blitt felt.

Vålerenga 2 - Bærum, Vallhall lørdag 23. oktober kl 13.00
Gratis inngang for medlemmer av Klanen og klubben, samt sesongkortinnehavere og supportere med billett til LSK-kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere