RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full på fotoseanse

Foto: SplashNews (Splash News/MTV)
Sist oppdatert:
Bikinikledd Bianca Gascoigne klarte ikke stå på beina.

(SIDE2): Det er vanligvis stefaren Paul Gascoigne som pryder oversikriftene med sine alkoholproblemer, men denne gangen var det Bianca som ble så full at hun falt og slo hodet, skriver Daily Mail.

Se bildekarusell nederst på siden.

Mistet all kontroll
Det var under en fotoseanse i Spania at Bianca ble altfor full og mistet kontrollen. Episoden er filmet til MTV-serien «The Celebrity Agency» som følger Jonathan Lipman og hans klienter.

Bianca blir fotografert på stranden i bikini, men klarer så vidt å posere og stå på beina. Hun faller og slår hodet i sanden. Til slutt må representanten hennes bare få henne i seng.

- Hun har sett hvilke problemer stefaren har med alkohol, så vi håper dette bare er en fase hun er gjennom, sier en venn til Daily Star.

- Pinlig
Bianca hevder selv at hun drakk vodka for å holde varmen på den kalde stranda. I ettertid sier modellen at hun er svæt flau over fotoseansen.

- Jeg er veldig flau. Vi hadde reist til ulike strender hele dagen og jeg var så kald. Derfor drakk jeg vodka for å holde varmen. Problemet var at jeg ikke hadde spist fordi jeg ikke ville at magen skulle stikke ut.

1577

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere