Full på fotoseanse

Foto: SplashNews (Splash News/MTV)

Bikinikledd Bianca Gascoigne klarte ikke stå på beina.

17.02.09 10:23

(SIDE2): Det er vanligvis stefaren Paul Gascoigne som pryder oversikriftene med sine alkoholproblemer, men denne gangen var det Bianca som ble så full at hun falt og slo hodet, skriver Daily Mail.

Se bildekarusell nederst på siden.

Mistet all kontroll
Det var under en fotoseanse i Spania at Bianca ble altfor full og mistet kontrollen. Episoden er filmet til MTV-serien «The Celebrity Agency» som følger Jonathan Lipman og hans klienter.

Bianca blir fotografert på stranden i bikini, men klarer så vidt å posere og stå på beina. Hun faller og slår hodet i sanden. Til slutt må representanten hennes bare få henne i seng.

- Hun har sett hvilke problemer stefaren har med alkohol, så vi håper dette bare er en fase hun er gjennom, sier en venn til Daily Star.

- Pinlig
Bianca hevder selv at hun drakk vodka for å holde varmen på den kalde stranda. I ettertid sier modellen at hun er svæt flau over fotoseansen.

- Jeg er veldig flau. Vi hadde reist til ulike strender hele dagen og jeg var så kald. Derfor drakk jeg vodka for å holde varmen. Problemet var at jeg ikke hadde spist fordi jeg ikke ville at magen skulle stikke ut.

1577

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.