RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full pupp for Geldof

(Splash)
Oops, her gikk det galt!

(SIDE2): Skandale-jenta Peaches Geldof (21) sjokkerte nok en gang da hun torsdag stilte på den røde løperen i en maxi-kjole som avslørte litt vel mye.

Det var i forbindelse med «Young Hollywood Awards» i englenes by at Geldof hadde gjort det dristige kjolevalget, som gjorde at hun til slutt måtte bruke hendene for å dekke sine to attributter.

Se bildekarusell fra kjoletabben nederst i saken!

Eldre kjæreste, narkotika og nakenbilder
Geldof, som for øvrig er datteren til Sir Bob Geldof, får ofte oppmerksomhet på grunn av sine krumspring.

I mars stilte den britiske sosietetsjenta på Oscar-utdelingens røde løper med skuespilleren og skrekkfilmregissøren Eli Roth (37). Det noe uvanlige paret tiltrakk seg mye oppmerksomhet, og hun skal visstnok ha festet med Roth onsdag denne uken, i forbindelse med en fest arrangert av magasinet Nylon.

I mars fikk den unge jenta sparken fra undertøysgiganten Ultimo. Noen akenbilder av henne ble lekket på nettet, samtidig som hun ble også beskyldt for å ha misbrukt heroin. Motorsyklisten Ben Mills (23) påsto at han og Geldof misbrukte stoffet før de hadde en het natt sammen - og dette skapte naturligvis furore.

Skribent
Geldof begynte i 2004 å skrive en spalte for den britiske utgaven av «Elle Girl». Magasinet ble lagt ned i 2005, men sosietetsjenta har siden skrevet artikler for både «The Daily Telegraph» og «The Guardian».

21-åringen har også en månedlig spalte for magasinet «Nylon», samt det australske motemagasinet «Cleo». Hun har også jobbet som modell, både i kampanjer og på catwalken.

Det ryktes nå om at Geldof prøver å jobbe seg opp et navn i USA, og de nye bildene vil uten tvil gi henne oppmerksomhet det noe konservative landet.

SE FLERE BILDER FRA DEN RØDE LØPEREN HER:

3267

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere