*Nettavisen* Nyheter.

Full rulle for Vålerenga

G16-laget, rekruttlaget, damelaget og A-laget skal alle i aksjon i helgen. Sjekk Vålerengas superhelg.

G16-laget spiller NM-finale mot Viking i Stavanger. Det er første gang NFF arrangerer NM-finale for årsklassen, og Vålerengas jakt på NM-tittelen kan du se gratis på VIF TV kl 14.00 lørdag. VIF TV er på plass i Stavanger, og gir deg også høydepunkter og reaksjoner lørdag ettermiddag og kveld.

Klikk på bildet for å forstørre.

Se G16-laget knuse Bodø/Glimt i seimifinalen

Se G16-treneren om finalen

Damelaget er et siste hinder unna opprykk, og møter Sortland borte i Vesterålen. Etter 2-0 seieren over Byårsen i den første kvalifiseringskampen kan Vålerenga klare seg med uavgjort, og til og med tape med et mål og likevel sikre opprykket. Klanens web-radio sender kampen direkte.

Se damelaget slå Byåsen

Rekruttlaget kjemper for å beholde plassen i 2. divisjon. Vålerengas andrelag er fire poeng foran Lillestrøm når to serierunder gjenstår. Lørdag formiddag spiller Vålerengas rekruttlag hjemme mot Ull/Kisa på Valle. Med seier er kontrakten sikret. André Muri gjør comeback for rekruttlaget etter tre måneders skadefravær.

Se rekruttreneren på VIF TV

Søndag avsluttes en travel Vålerenga-helg når A-laget møter Brann borte i rundens hovedkamp som går på TV 2 klokka 20.00. Vålerenga er på 6. plass, og kan med en god sesongavslutning avansere ytterligere.

VIF TV gir deg høydepunktene og reaksjonene fra Bergen søndag kveld.

Annonsebilag