RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full rulle på kick off

Sist oppdatert:
Få med deg Daniel Fredheim Holm & Co på catwalken når Vålerenga inviterer til storstilt kick off på Rockefeller 11. mars.

Klikk her for å kjøpe billetter

Tippeligaen sparkes igang med serieåpning borte mot Rosenborg 15. mars. Men fotballfesten starter enda tidligere når Vålerenga inviterer til årets kick off på Rockefeller onsdag 11. mars.

Spillerne kommer, og noen av profilene får du se i helt ny roller når de inntar catwalken og viser frem klubbens nye drakter og kleskolleksjon. I tillegg entrer ishockeylaget og damelaget i fotball scenen.

- I fjor kom det ca 1000 personer da vi arrangerte kick off på Sentrum Scene. Vi håper på like god respons i år, og vi oppfordrer folk til å stikke innom Sjappa og kjøpe billetter på forhånd, sier leder for VIF Event Sjur Mørk.

Billetter kan kjøpes i døra dersom det ikke er utsolgt.

Vi lover skikkelig feststemning, og kick offet byr på musikalsk underholdning: Ragnar, Bjørn Rosenstrøm og Blodsbrødre kommer alle sammen.

I tillegg byr VIF Media på de beste bildene fra cupfinalebragden mot Stabæk, og Bojan Zajic og Dawda er blant spillerne som forteller om sine forventninger til kommende sesong.

Pris: kr. 200,- + gebyr

Klikk her for å kjøpe billetter

Kjøp billetter tidlig, her blir det utsolgt!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere