RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full stans i togtrafikken på Oslo S

Sist oppdatert:
Person observert i sporet. Etter to timer med søk, ble trafikken startet igjen.

SISTE: Klokken 16.06 melder Jernbaneverket på sine nettsider at trafikken er i gang igjen som normalt mellom Oslo S og Nationaltheateret.

Det var klokken 14 at togtrafikken ble stanset på strekningen etter at en person ble observert i sporet.

- Togtrafikken mellom Oslo S og Nationaltheatret er fortsatt stanset. Vedkommende er fortsatt ikke funnet. Det er uklart hvor lenge forsinkelsene vil vare, sa pressevakt i Jernbaneverket, Ragnhild Aagesen, til Nettavisen i 15.15-tiden.

- Vi driver fortsatt med søk. Det er en del ressurser som er satt inn. Det skal være en ung gutt som gikk inn i tunnelen fra Oslo S, sa operasjonsleder Tor Gulbrandsen ved Oslo politidistrikt til Nettavisen i 15.30-tiden.

Avlsuttet søket uten funn
Rundt klokken 16 avlsuttet politiet sine søk i tunnellen, uten å finne gutten.

- Vi har søkt gjennom tunellsystemet så langt det lar seg gjøre og har ikke funnet han. Men vi vant en nødutgang som sto åpen, og han har høyst sannsynlig forsvunnet ut der, oppdaterer operasjonleder Gulbrandsen Nettavisen klokken 16.

- Ung gutt løp inn i tunnelen
- En ung gutt har løpt inn i tunnelen, og politiet forsøker å ta ham. Vi blir forsinket, fortalte en konduktør til passasjerene på ett av togene som er blitt stanset som følge av hendelsen, skriver Aftenposten.no.

Politiet har blitt varslet, og det arbeides nå med å lokalisere gutten.

- Ta T-bane
Reisende blir henvist til å ta T-bane fra Nationaltheatret til Jernbanetorget.

Alle tog fra de østlige toglinjene snudde på Oslo S, mens de vestlige snudde på Skøyen, har Jernbaneverket opplyst til Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere