RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full storm og snø som går over til regn

Oslo (NTB): Det voldsomme uværet på Sørvestlandet fortsetter utover lørdagen. Meteorologisk institutt varsler full storm på Vestlandet sør for Stad.

For fylkene Vest-Agder, Aust-Agder, Telemark, Vestfold, Østfold, Oslo og Akershus og Buskerud meldes det om snø og vind som gir vanskelige kjøreforhold lørdag, vesentlig først på dagen og i indre områder.

For Rogaland er det lørdag formiddag fremdeles østlig, full storm utsatte steder, men utover dagen vil vinden minke til sørøstlig sterk kuling. Snø og snøfokk vil fortsette å gi vanskelige kjøreforhold, og nedbøren går etter hvert over fra snø til regn.

I Hordaland er det lørdag formiddag fremdeles østlig storm utsatte steder, men også her minker vindstyrken, til sørøstlig sterk kuling utover dagen. Det samme gjelder for Sogn og Fjordane der det lørdag formiddag var østlig liten storm utsatte steder.

Det varsles liten storm på kysten av Trøndelag, som riktignok minker utover dagen. I Nord-Norge ventes det vanskelige kjøreforhold i fjellet i Nordland. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere