Full tenning på tegning

Hun har laget sin Me-side for å møte likesinnede og diskutere synspunkter - og for å vise fram sine tegninger og bilder.

30.11.06 18:09

(SIDE2): Den 18 år gamle Trine Mari Ursin Nygårdsvoll, eller TriNyg som hun kaller seg på Me, kommer fra Narvik - et sted hun selv kaller «en liten plass.»

- Jeg er på Me for å dele felles interesse, hobby, utdanning osv... med andre. Så blir jeg samtidig kjent med personer som jeg kan diskutere synspunkter eller bare hyggeprate med.

Tegninger og bilder
I tillegg håper hun at noen skal oppdage hennes tegninger og bilder:

- Jeg stiller ut en del hobby bilder som kanskje fører til noe nytt og spennende i form av et oppdrag eller en jobb. Tegning har jeg som hobby ved siden av skole og utdanning, og det vil jeg sansynligvis holde på med til jeg går i grava.

Oppdaget gjennom Side2
Hun oppdaget Me gjennom Side2:

- Jeg ble først og fremst oppmerksom på dn nye nettsammfunnet Me gjennom mine daglige runder på Side2. Mine favorittsteder på nett er basert på underholdning, info og inspirasjon. Så jeg pleier som oftest å logge inn på Side2 for å plukke opp tips om helse og mote. Jeg blir her oppdatert på alt mulig, så Side2 er en god blanding i seg selv som nettside.

Vil reise mer
Ett av målene for de neste årene er å reise mer:

- Sverige er det eneste landet jeg har besøkt, så har blant annet lyst til å variere litt på reiseplanen ved å dra til en varmere plass. Har tenkt litt på Spania, Paris og Island. Men drømmelandet er Spania.

Her finner du TriNygs Meside

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.