RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fullførte D-trenerutdannelsen

Sist oppdatert:

VIF-manager Martin Andresen fullførte i helgen D-trenerutdannelsen, den nest høyeste utdannelsen en fotballtrener kan ha i Europa. Det neste steget på Andresens utdannelse er UEFA Pro trenerutdannelsen.

- Jeg fullførte nå i helgen og det er godt å være ferdig med denne delen av trenerutdannelse, sier Andresen til vif-fotball.no.

- Neste år regner jeg med å ta UEFA Pro trenerutdannelsen.

Også Vålerengas juniortrener Raymond Mikkelsen fullførte sin D-trenerutdannelse denne helgen.

Takker nei til landslaget

Andresen bestod uten problemer på sin D-treneroppgave, men måtte på grunn av dette melde forfall til futsal-landslagets samling.

- Naturlig nok måtte jeg prioritere utdannelsen min, og da fikk jeg dessverre ikke vært med på landslagssamlingen i KFUM-hallen denne helgen. Den måtte jeg nesten vært med på om jeg skulle vært med videre.

- Samtidig skal futsal-landslaget spille sine kamper midt i vår kampsesong i Tippeligaen, og jeg ønsker naturlig nok å ha fokus på jobben i Vålerenga, avslutter Andresen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere