RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fullsatt i Olav Hovdas begravelse

Klepp (NTB): Familie, venner og kjente stilte opp i og utenfor Klepp kyrkje torsdag da Olav Hovda (12) ble begravet. På minnestunden var det dekket til 400 personer.

Siden det var fullsatt i kirken, ble gravferdsseremonien overført på storskjerm utenfor kirken, i kirkens kjellerstue og i tilstøtende kirkerom, hvor det var om lag 200 frammøtte, melder Stavanger Aftenblad.

Familien hadde bedt om ro rundt gravferden og den påfølgende minnestunden. Aftenbladet gjenga med tillatelse deler av minnetalen til sogneprest Andreas Haarr, som beskrev tolvåringen som en skoleflink og aktiv, glad gutt:

- Han hadde tanker og planer for hva han skulle gjøre; et mål var å komme med på 11-laget i fotball, og så skulle han bli bedre til å bremse på rulleski. Han kunne ikke få nok av fotball, håndball, ski og være i aktivitet, sa Haarr.

- Samtidig var han en tenkende og stille gutt, smilende og beskjeden på sin måte.

Olav Hovda ble påkjørt bakfra mens han og faren gikk på rulleski langs Lalandsvegen i hjemtraktene fredag kveld. Gjerningspersonen kjørte videre. Tolvåringen døde dagen etter av skadene. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere