*Nettavisen* Nyheter.

Fullstappa Vålerenga-helg

Sølvkamp, opprykkskamp, nedrykkskamp, hockey og håndball på programmet denne helgen.

22.10.10 15:02

Denne helg blir fullstappet for alle med hjerte i Vålerenga.

Vålerenga-fest i Spikersuppa

Det hele begynner lørdag kl. 13-15 når Vålerenga inviterer til Vålerenga-fest i Spikersuppa. Det blir morsomme aktiviteter, Ragnar Strandbakke og Vålerenga Janitsjar underholder. Du kan også møte Vålerenga-legenden Bjørn Arild Levernes.

Viktig rekruttkamp

Lørdag kl. 13.00 tar Vålerenga 2 i mot Bærum i Vallhall til viktig kamp i 2. divisjon. Vålerenga må vinne for å sikre plassen i divisjonen på egen hånd. Nedrykksrival Os tar i mot Nest-Sotra på hjemmebane. Om Os ikke vinner holder det med uavgjort for Vålerenga.

Gratis inngang for medlemmer av Klanen, klubben, sesongkortinnehavere og alle med billett til Vålerenga – Lillestrøm.

Årets deiligste seier?

Det store høydepunktet denne helgen er når Vålerenga tar i mot rivalene Lillestrøm på Ullevaal lørdag kl. 17.00. Med seier er sølvmedaljen i Tippeligaen helt sikret, og det er fortsatt en liten teoretisk mulighet for gull.

Kjøp billetter her

Håndballfest

Samtidig som Vålerenga tar i mot Lillestrøm kastes neste serierunde i Postenligaen i håndball i gang. Vålerenga tar i mot Follo i Oppsal arena.

Kan sikre opprykk

Vålerenga Damer A reiser nordover i helgen og møter Medkila på bortebane søndag kl. 13.00. Med seier sikrer Vålerenga opprykk til Toppserien. Kampen følger du med liveoppdateringer på vif-fotball.no.

Lokaloppgjør på Jordal

En fullstappet Vålerenga-helg avsluttes med lokaloppgjør i hockey på Jordal Amfi. Vålerenga tar i mot Manglerud/Star og kampstart er kl. 17.00.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.