RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fullstappa Vålerenga-helg

Sist oppdatert:
Sølvkamp, opprykkskamp, nedrykkskamp, hockey og håndball på programmet denne helgen.

Denne helg blir fullstappet for alle med hjerte i Vålerenga.

Vålerenga-fest i Spikersuppa

Det hele begynner lørdag kl. 13-15 når Vålerenga inviterer til Vålerenga-fest i Spikersuppa. Det blir morsomme aktiviteter, Ragnar Strandbakke og Vålerenga Janitsjar underholder. Du kan også møte Vålerenga-legenden Bjørn Arild Levernes.

Viktig rekruttkamp

Lørdag kl. 13.00 tar Vålerenga 2 i mot Bærum i Vallhall til viktig kamp i 2. divisjon. Vålerenga må vinne for å sikre plassen i divisjonen på egen hånd. Nedrykksrival Os tar i mot Nest-Sotra på hjemmebane. Om Os ikke vinner holder det med uavgjort for Vålerenga.

Gratis inngang for medlemmer av Klanen, klubben, sesongkortinnehavere og alle med billett til Vålerenga – Lillestrøm.

Årets deiligste seier?

Det store høydepunktet denne helgen er når Vålerenga tar i mot rivalene Lillestrøm på Ullevaal lørdag kl. 17.00. Med seier er sølvmedaljen i Tippeligaen helt sikret, og det er fortsatt en liten teoretisk mulighet for gull.

Kjøp billetter her

Håndballfest

Samtidig som Vålerenga tar i mot Lillestrøm kastes neste serierunde i Postenligaen i håndball i gang. Vålerenga tar i mot Follo i Oppsal arena.

Kan sikre opprykk

Vålerenga Damer A reiser nordover i helgen og møter Medkila på bortebane søndag kl. 13.00. Med seier sikrer Vålerenga opprykk til Toppserien. Kampen følger du med liveoppdateringer på vif-fotball.no.

Lokaloppgjør på Jordal

En fullstappet Vålerenga-helg avsluttes med lokaloppgjør i hockey på Jordal Amfi. Vålerenga tar i mot Manglerud/Star og kampstart er kl. 17.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere