RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Funky strandmote

Sist oppdatert:
Lørdag var det lettkledde modeller som prydet catwalken i Rio de Janeiro.

(SIDE2): Moteuka i Rio de Janeiro i Brasil er i gang. Lørdag var det designerne Lenny og Totem som viste vår-og sommerkolleksjonen for 2007.

Vogue har tidligere skrevet dette om Totem:

- Han bryr seg ikke spesielt om hva som skjer i Milano, New York og Paris. Han følger sin egne instinkter etter sine mange reiser rundt på ulike strender. Han velger farger for å hedre naturen og bruker dristige trykk på en enkel måte- en suksessfull oppskrift som han startet med for herrer og deretter kvinner i 1998.

Totems visning i går var fargerik, med mye rødt, brunt og gult. Funky mønster, men også enkle striper vil ifølge hans show bli neste års mote på stranden.

Om Lenny sies det at hun har en Rio de Janeiro-sjel. Hun fikk sin første badetøyskolleksjon i butikkene i 1993. Lennys kollekjson er mer enkel, i nøytralt blått, sort eller brunt. Men hun har et mer uvanlig design på sine bikinier.

Fredag ble det vist korte, vide kjoler under moteuka: Giseles luftige mote.

LES MER OM MOTE OG SKJØNNHET HER.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere