RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Funn i ny brønn

Sist oppdatert:
Questerre har truffet på olje i forbindelse med en brønn ved Beaver River-feltet.
(Bilde: Konsernsjef Michael Binnon og styremedlem Peder Paus)

Det kanadiske oljeselskapet Questerre melder at de sammen med partneren Transeuro har gjennomført to separate 100-tonn glatt vann frakturstimulasjoner ble gjennomført med to intervaller ved A-7-brønnen ved Beaver River Field.

Intervallene ble isolert og det øvre intervallet ble stimulert. Under en test som varte i 21 timer produserte det øvre intervallet 317 fat oljeekvivalenter.

Begge intervallene ble etterfulgt av ytterligere stimuleringer og nå starter arbeidet med å fastslå flytraten bra begge sonene.

Basert på de initiale testresultatene utformer Questerre og Transeuro planer for å knytte brønnen til det eksisterende innsamlingssystemet. Avhengig av værforholdene og de endelige testresultatene er det ventet at A-7-brønnen vil kunne bli satt i funksjon i løpet av andre kvartal.

A-7-brønnen er lokalisert 1,3 kilometer nord for A-2-brønnen som testet 273 fat oljeekvivalenter og som nå produserer rundt 667 fat oljeekvivalenter.

Partnerne er også oppdatert på B-3-brønnen som har mål mot Mattson/Besa River horisonten og befinner seg 5 kilometer sør for A-2-brønnen. Boringer går som planlagt ved en dybde på 1.400 meter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere