Gå til sidens hovedinnhold

Funnet død i utbrent bil

Mistenkelig dødsfall i Sarpsborg.

En person er funnet død i en utbrent bil på Borgenhaugen, melder Sarpsborg Arbeiderblad.

Politiet fikk melding om bilbrann ved halv fire-tida onsdag ettermiddag. Da utrykningskjøretøyene ankom brannstedet var bilen så godt som utbrent. Inne i bilen var det en uidentifisert død person.

- Det er uvisst hva som er skjedd. Saken etterforskes som et mistenkelig dødsfall. Åstedsundersøkelse blir foretatt, sier operasjonsleder Rune Kristian Arneberg i Østfold politidistrikt.

Det er Sarpsborg politistasjon som etterforsker saken. Operasjonslederen opplyser at etterforskerne har fått bistand av en brannhund fra Kripos i saken.

Alle muligheter åpne
Både taktiske- og tekniske etterforskere gikk umiddelbart i gang med omfattende undersøkelser og avhør. onsdag kveld kunne ennå ikke politiet konkludere med om det dreier seg om et drap eller en ren ulykke. Men etter det Sarpsborg Arbeiderblad kjenner til skal mistanken om drap ha blitt svekket i løpet av kvelden – uten at noen vil bekrefte eller avkrefte de opplysningene.

– Alt jeg kan si er at vi etterforsker et mistenkelig dødsfall og at etterforskningen er bredt anlagt. Følgelig holder vi alle muligheter åpne, forklarer politiførstebetjent Sigmund Andersen.

Trolig kvinne
Liket bar preg av å ha befunnet seg i en brennende bil. Politiet kjenner derfor ikke identiteten til avdøde. Levningene var så ille tilredt at etterforskerne heller ikke vet om det dreier seg om en mann eller en kvinne. – Vi avventer obduksjonsrapporten før vi kan si noe med sikkerhet. Men vi frykter at avdøde er en kvinne i 30-årene. Det er hun som står som eier av bilen, forteller samme Andersen.

Les flere saker i Sarpsborg Arbeiderblad her

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser