RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fusjonsdommen faller i dag

Sist oppdatert:
I dag vil konkurransetilsynet presentere sin vurdering av fusjonen mellom Svein Aasers DnB og Gjensidige Nor-konsernet. Det kan komme en betinget godkjennelse eller ønske om mer tid
Det er klokken ni i dag at Konkurransetilsynet har varslet gjennomføringen av en pressekonferanse hvor synet på fusjonen mellom DnB og Gjensidige Nor skal offentliggjøres.

Det er i hovedsak ventet to utfall på konkurransetilsynets vurdering, enten at de kommer med et betinget ja, eller at de fortatt behøver mer tid til gjennomgang av hvor stor markedsmakt den nye storbanken vil få.

Få tror på et betingelsesløst ja eller et bastant nei for konkurransedirektøren og hans folk, derfor er i hovedsak spenningen knyttet til på hvilke områder og hvor mye fusjonskameratene må slanke seg.

Dersom de ber om mer tid, kan de bevilge seg selv inntil tre nye måneder til behandling av saken. Til Aftenposten kunne informasjonsdirektør Elin K. Kleven opplyse i går ettermiddag at konkurransetilsynet ikke har orientert banken om sine konklusjoner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere