RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fussell innlagt på sykeshus

Sist oppdatert:
Opticoms styreformann Thomas Fussell møtte ikke opp på selskapets dramatiske generalforsamling onsdag. Han var lagt inn på sykehus. Les mer her
Thomas Fussell stilte ikke på dagens generalforsamling som en følge av at han er innlagt på Rikshospitalet. Årsaken til innleggelsen er at Fussell hadde et lett hjerteinnfarkt.

iMarkedet.no fikk opplyst onsdag at hans lege hadde sagt til Fussell at han ikke skulle stille på generalforsamlingen til Opticom. Likevel gikk det rykter om at Fussell var utenfor Opticom-generalforsamlingen på slutten av kveld, men han dukket aldri opp.

Det skal altså ikke være noe varig alvorlig med Fussells hjerte, men mer et lett hjerteproblem

Fikk stemme

Einar Greve, advokat for Orkla ASA, mente fra talerstolen at Fussell ikke kunne bruke sine aksjer til å stemme for. Årsaken er at han ikke har levert fullmakt.

Dette gikk møteleder imot med kraftige protester fra adv. Greve. Det var altså Morten Opstad, Opticoms mangeårige advokat, som representerte Fussell i generalforsamlingen. Opstad var også den som talte for Keith/Fussell-sfæren i Thomas Fussells fravær.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere