RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fussell og Keith endrer i Opticom (Ny)

Sist oppdatert:
Thomas Fussells og Robert Keiths selskap Charles Street International har kjøpt aksjer i Opticom. Robert Keith sier til iMarkedet at endringen på eierlisten kun er en teknisk endring
I en aksjonæroversikt over de 20 største aksjonærene i Opticom, har aksjebeholdningen til selskapet til de to britiske parhestene Thomas Fussell og Robert Keith, Charles Street International, steget i løpet av den siste uken.

Oversikten viser at Charles Street International-kontoen har steget med 85.000 Opticom-aksjer i løpet av uken. Fussell og Keith-selskapet har nå en eierandel på 14,7 prosent, eller 1.895.954 aksjer.

Kun en teknisk endring

Robert Keith sier til iMarkedet at endringen på eierlisten er kun en teknisk endring.

De 85.000 aksjene er flyttet fra en klientkonto til Fussell og Keiths eget selskap Charles Street International på aksjonærlisten til Opticom.

Endringen er altså ikke rapporteringspliktig, i og med at primærinnsiderne Fussell og Keiths eksponering holdes på samme nivå som tidligere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere