RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Futurama er tilbake

Det er endelig klart for en ny sesong av animasjonsserien Futurama på TV 2. I dag krasjlander romskipet med Fry, Leela og Bender i Roswell, New Mexico.

De åpner dørene og oppdager at de har reist tilbake til år 1947 - og der sitter de fast. Dagens episode ble for øvrig premiert med en Emmy.

Futurama er animasjonsserien for voksne, skapt av mannen bak The Simpsons, Matt Groening. Vi møter igjen pizzabudet Fry, som ved et uhell ble frosset ned i år 1999 og våknet opp igjen tusen år senere. Året er nå 3002 , og Fry leverer fremdeles pakkepost rundt om i universet, sammen med romkvinnen Leela og roboten Bender.

Fanget i fortiden
I dagens episode blir Fry, Leela og Bender fanget i fortiden. Et lite uhell i romskipet fører til at det blir sugd inn i et stort tidshull, og krasjlander i Roswell, New Mexico - i året 1947. Fry bestemmer seg for å besøke en gammel slektning mens de likevel sitter fast. Samtidig er myndighetene i Roswell i full gang med å etterforske krasjlandingen.

Men tidshullet er i ferd med å lukke seg raskt. Den eneste måten gjengen kan komme seg tilbake til år 3002 på, er å finne en mikrobølgeovn - noe som ikke blir helt lett å oppdrive i 1947.

På TV 2 tirsdag 4. november 2003 kl. 15.35.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere