*Nettavisen* Nyheter.

Futuristisk og griselekker

Raff, fremtidsrettet og med plass til RIB i hekken. Sjekk nye Pershing 64.

Pershings nyeste har smarte framtidsløsninger og helhetlig design.

BILDESPESIAL: Se flere bilder av Pershing 64 under

Ferreti Groups siste i Pershing-leiren, Pershing 64, ble egentlig først vist fram under designuka i Milano og i Cannes tidligere i år, men den ordentlige debuten foran et kresent verdenspublikum fant først sted under Genoa Boat Show i oktober.

Debutanten kan skilte med raffinerte løsninger, og den glade eier kan nyte godt av alt fra en prikkfri finish til en særdeles sylskarp, nærmest aggressiv profil signert designeren Fulvio De Simoni.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Terje Haugen

Etter en tur om bord kan vi slå fast at det er godt med plass nærmest uansett hva vi sammenligner med. Skulle det likevel bli trangt mellom sofaene, har Pershing også modeller på 72, 90 og 115 fot.

Utsikt
Den sølvgrå finishen følger både skroget og overbygget, og fargen går igjen i mange detaljer om bord. Under tak i salongen kan vi også er nyte utsikten gjennom hele den enorme sideruten.

Les om andre båter i luksusklassen:

Se video av Princess V62 her

Her er video av den enorme Sunseeker Predator 92 Sport

Mochi Craft Dolphin 54 kan du lese om her

Galeon er er også med i luksusklassen. Se deres 440 herEller den enda større 640 her

Verdens største superyacht

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Terje Haugen

Salongen og cockpit er på samme dørknivå, et sosialt og godt knep til etterfølgelse i denne klassen. I cockpit sitter du for øvrig bak en frontrute som strekker seg hele 3,75 meter uten stolper.

Under hoveddekket finner vi master-, VIP- og gjestelugar. Dette er tre selvstendige kabiner med eget toalett. Også her er den italienske designen stilren og av det minimalistiske slaget.

Plass til RIB i hekken
Deler av hardtoppen er flyttbar slik at den kan brukes som skygge over akterdekket. Under akterdekket er det for øvrig plass til tender opp til 3,25 meter, noe som i praksis er en liten vannjet eller RIB.

Ellers er det verdt å få med seg de mange lærarbeidene om bord signert er Poltrona Frau, som er kjent for å levere det ypperste av kvalitet.

Se alle Klikk.nos båttester her

Framdriften står to Arneson ASD 14 L overflatedrev for, koblet sammen med to MAN-motorer med 1550 hestekrefter hver. Dette gir vanligvis en toppfart på over 46 knop.

For mer informasjon: www.dreamline.no

Les mer om båt i Nettavisens Båtmagasin

Her ser du flere bilder av luksusbåten:

1075

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag