RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fylla har skylda

Sist oppdatert:
Det kan det vel neppe være noen tvil om her. Se de pinligste fyllebildene.

(iOslo.no) Her er gutta og jenta som har all grunn til fylleangst dagen derpå.

Man kan bare undres over hvor full man egentlig må være for å ikke merke at man sitter i spagat foran toalettet med haken oppå doskålen. Eller ligger forvridd over en kald benk og sover rusen ut.

Se dagen derpå-bildene i bildeserien nederst.

For de stakkarne som sliter med fyllesyke til langt utpå søndagsettermiddagen, her er oppskriften på en vellykket morgen, også etter en vellykket stupfylla:

* Ta et par hodepinetabletter, men unngå piller med acetylsalicylsyre som kan gjøre en sur og irritabel mage enda surere.

* Aldri, aldri drikk kaffe på en fyllesyk morgen. Kaffe er vanndrivende, og kroppen din trenger mye vann etter å ha drukket alkohol, som også er vanndrivende, i timesvis.

* Melk er heller å anbefale. Det er tørsteslukkende og syrenøytraliserende. Cola kan også være kurerende. Den virker beroligende på magen og tilfører sukker til en blodsukkertappet kropp.

* Toast med honning er luftig og lett med sukker som får opp blodsukkeret. Unngå å gå amok i godteri-hyllen på kjøkkenet, men hold deg til vanlig mat, slik at du får i deg de næringsstoffer kroppen har behov for.

* Fet og sterk mat senere på dagen er både fristende og lurt. Flesk til med en chili-kebab.

* Du tror det kanskje ikke akkurat når du henger over bøtten i spennbue, men en liten «apertif» kan avhjelpe fyllesyken. Underberg Bitter eller Fernet Branca gjør jobben, i tillegg til å roe ned magen.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere