RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fylla har skylda

Sist oppdatert:
Dagens fest er morgendagens forkommenhet. Uggenheten er uunngåelig, likevel velger vi i all frivillighet å utsette oss for det gang på gang.

Dagen derpå er vi likevel i fornektelse for at dette er noe vi har påført oss selv; dagen derpå er det fylla som har skylda.

Desorientert våkner man på tvers i sengen, halvveis påkledd, gjerne med ytterjakke og én sko. Påklistret ansiktet er skinnvesken man i nattens klokskap mente ville utgjøre en utmerket hodepute. Eller man rett og slett tok det for å faktisk være en hodepute. Sotet øyensminke i går er pandabjørn-look i dag.

Med vondt i viljen sleper man beina, fortsatt verkende etter stiletthæler, den uendelige strekningen fra sengen til sofaen. Og der blir man å finne de neste tolv timene. Øynene klarer ikke å venne seg til dagslyset, så det blir bak mørke persienner med dynen godt oppunder haken timene forløper. Telefonen er slått av og med angst begravd under et titalls sofaputer.

Slik blir pizzabudet og et par tre tømmermenn eneste vitner til fullstendig menneskelig forfall; èn dag i uken, samme skjelvende, skulende prosedyre. Fyllasyk¿.

Diskuter ukens spalte her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere