RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fyllefesttidsskrift om Tor Milde

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Idol-dommeren har en rekke ville fester på samvittigheten. Faktisk så mange at de har blitt gitt ut i et tidsskrift på 22 sider.

(SIDE2): Han har blitt rikskjendis som Idol-dommer, men Thor Milde har en spinnvill fortid som kanskje ikke er så kjent for de fleste, ifølge Se og Hør.

Da han fylte 50 hadde Milde ifølge ukebladet så mange ville opplevelser at det var nok til å fylle en bok. Vennegjengen samlet de villeste i et «fyllefesttidsskrift» på 22 sider.

25 Margaritas
Blant historiene er blant annet en om hvordan Milde en gang på 80-tallet konsumerte hele 25 Margaritas på eksklusive Hyatt Hotell i Montreux.

- Jeg har nok levd hardere enn folk flest, sier Milde til Se og hør.

En annen historie som har blitt husket siden 80-tallet er fra en lansering med gruppa Supertramp. Denne lanseringen skulle foregå på den eksklusive togstrekningen Orientekspressen.

- De sa vi ikke kunne klare å drikke toget tomt for øl, men det gjorde vi, sier Milde til ukebladet.

Thor Milde forteller ukebladet at han roet seg litt etter at han fylte 50, og at han nå sjelden går på byen mer enn en kveld i slengen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere