RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fyllekjørende polititopp etterforskes av kolleger

Etterforskningen av politioverbetjenten som fyllekjørte til jobb er i full gang. Men politibetjentene som leder etterforskningen er tidligere kolleger av mannen.

Politioverbetjenten kom på jobb i oktober i år, synlig beruset, med bilen parkert på parkeringsplassen utenfor. Han ble pågrepet av sine kolleger og siktet for fyllekjøring og grov uforstand i tjenesten. Nå skal han møte til avhør over nyttår, og på andre siden av bordet sitter tidligere kolleger, som nå jobber i Spesialenheten for politisaker.

En av etterforskerne har tidligere vært ansatt ved samme kontor som den siktede politioverbetjenten og lederen for enhetens avdeling i Bergen, er tidligere politimester for Hordaland politikammer, og dermed også mannens tidligere sjef.

- Vi har tatt dette opp med den nye Spesialenheten for politisaker. De må selv avgjøre om de er habile til å etterforske saken, sier politioverbetjentens forsvarer, Erik Mjell til Bergensavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere