RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fyllekjører bet lovens lange arm

Foto: Paul Weaver/TV 2 Nettavisen
Sist oppdatert:
Den berusede kvinnen slo seg særdeles vrang.

(iOslo.no) Det var i september i fjor at den kvinnelige sjåføren promillekjørte på Kolsås og Bærums Verk.

Dyttet og bet politimann
Politiet fikk melding om promillekjøringen, og ventet ved kvinnens bopæl da kun kom hjem. De to politimennene fastslo uten problemer at hun var sterkt beruset, og tok henne med til legevakten for blodprøve. Da de kom fram ville kvinnen derimot ikke samarbeide.

Kvinnen skal ha bitt den ene politmannen i hånden etter først å ha dyttet ham. Da hun i retten ble konfrontert med å ha bitt den ene politimannen i hånden, sa kvinnen at hun oppfattet betjentene som hardhendte og provoserende. Hun erkjente likevel at hennes reaksjon var noe sterkere enn den burde, melder budstikka.no.

2,26 i promille
Kvinnen forklarte videre at hun hadde drukket betydelige mengder alkohol kvelden før kjøreturen. Neste dag stjal hun en six-pack med øl i en dagligvarebutikk og drakk disse. Deretter satt hun seg bak rattet.

Resultatet av blodprøven som til slutt ble tatt av kvinnen, viste en promille på 2,26.

Ifølge budstikka.no var straffen for promillekjøring, vold mot offentlig tjenestemann og tyveri av en six-pack øl og en flaske balsam 30 dagers ubetinget fengsel, 40.000 kroner i bot og tap av førerkortet i tre år.

Les flere nyheter hos iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere