*Nettavisen* Nyheter.

Fyller ikke ut kjolen

VANSKELIG Å BÆRE: Victoria Beckham så ikke helt ut som hun klarte å fylle ut sin egen kreasjon selv så stilig som den var. Foto: EPA/Scanpix

Victoria Beckham er så tynn at hun hadde problemer med sin egen elegante kreasjon.

(SIDE2:) Victoria Beckham har gjort det skarpt som designer det siste året. Ikke minst har hun fått en rekke store kvinnelige navn til å bære sine kreasjoner.

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

Egen design
Og hun bærer konsekvent sin egen design.

Under årets British Council Fashion Awards bar hun en dramatisk fotsid kjole med bred utringning i ryggen og en heldekkende front som føres sammen under bysten.

Men kjolen krever sin kvinne, og fru Beckham er rett og slett såpass tynn at hun ikke fylte ut kjolen om hun ikke poserte på en helt bevisst måte.

Kjolen i seg selv får mye skryt fra moteekspertene. Og ikke minst understreket hun det elegante og røffe utseendet med en stilig geishaaktig frisyre. Men det var tydelig at den krever mye av den som vil ha den på seg.

Jagger-datter fikk toppris
Beckham fikk ingen pris, men det gjorde Kate Moss som uventet mottok London 25-prisen. Såpass uventet var nok dette at Moss ikke hadde forberedt noen takketale og fremsto ganske nølende på podiet, skriver britisk presse.

Årets designer ble Christopher Bailey som designer for Burberry. Årets modell ble Georgia May Jagger, Mick Jagger og Jerry Halls yngste datter.

LES OGSÅ:

Dette er det siste nye
Stilikonene vi hater
Alle vil ha dette antrekket

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.