RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fylte skattekontoret med giftslanger

(Youtube)
Sist oppdatert:
Forbannet slangetemmer hevder offentlige tjenestemenn krevde bestikkelser. SE VIDEO NEDERST

Den frustrerte slangetemmeren Hakkul møtte opp på det lokale skattekontoret i Nord-India og slapp bokstavelig talt «slangen ut av sekken».

Ålet seg langs gulvet
Vettskremte ansatte hylte og hoppet opp på bord og stoler, mens de giftige krypdyrene ålet seg langs gulvet.

Den mildt sagt uvanlige episoden utspant seg i Uttar Pradesh i Nord-India, og skyldtes en konflikt mellom Hakkul og lokale tjenestemenn.

Den indiske slangetemmeren skal nemlig ha søkt både myndighetene og Indias president om utvidet landområde til å bevare slangene sine.

- Ønsket mitt ble klarert med av embetsmenn i Tollavdelingen, men ansatte på et lavere ned i systemet krevde bestikkelser, noe jeg hadde råd til, sier han ifølge Skynews.

Krevde bestikkelser
Hakkul forteller at han valgte å dumpe slangene på skattekontoret da han fikk beskjed av sorenskriver om søknaden var godkjent, men at den var stoppet i saksbehandlere lenger ned i systemet.

- De krever bestikkelser, men er ikke i stand til å imøkomme kravene deres. Nå sitter jeg med for mange slanger, men har ikke noe sted å ha dem, sier slangetemmereren.

Giftslangene ble hentet av ansatte i byens friluftsavdeling. Ingen ble skadet i episoden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere